FRI FRAGT ved køb over 499,-

Privatlivspolitk

Vi skal nok  passe godt på dine data når du bruger og handler hos Naturlig Yoga. Vi har derfor skrevet en persondatapolitik.

På almindelig dansk betyder det at vi ikke dele dine persondata med andre uden vi har aftale om det. De fleste data om dig indsamlet når du handler og er en forudsætning for at kunne levere den bestilte vare til dig. Når du handler accepterer du vores handelsbetingelser der også indeholder link til denne persondatapolitik. Og nu til det helt formelle:

Hvem er vi?

Vores hjemmesider er https://naturligyoga.dk. Den er drevet og ejet af:

Naturlig Yoga Aps
Avnbøgevej 12
8220 Brabrand
CVR-nr. 37935727
Tlf. +45 5312 8220
info@naturligyoga.dk

Hvilken persondata opsamler vi – og hvorfor

Kommentarer

Hvis du laver en kommentar på en af vores sider samler vi data i formularern og din IP-adresse og browser for beskytte os mod spam. En anonymiseret streng lavet ud fra din emailadresse kan blive brugt til vores Gravatar service. Gravatar servicens privatlivspolitik kan du finde her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt i forbindelse med din kommentar på en side eller et produkt.

Kontaktformularer

Når du udfylder kontaktformularer på siden, så indsamler vi naturligvis de data du indtaster og du formodes at acceptere at vi indsamler og behandler dem for at kunne svare på dine henvendelser.

Cookies

På naturligyoga.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Endvidere bruger vi cookies til at gennemføre ordrer i vores webshop. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Hvis du efterlader en kommentar på vores side – skal du give samtykke til at vi gemmer din navn, emailadresse og evt. hjemmeside i en cookie. Det gør vi for at du ikke skal udfylde de samme data ige. Disse cookies varer i et år.

Hvis du har en konto og logger ind på siden, sætter vi en midlertidig cookie for at undersøge om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlig information og slettes når du lukker din browser.

Når du logger ind, sætter vi cookies for at gemme din login information og skærminformation. Login cookies varer i to dage og skærmindstillinger varer i et år. Hvis du vælger “Husk mig” – vil din login-cookie gemmes i to uger. Hvis du logger ud vil cookien bliver fjernet.

Når du accepterer cookies – så gemmer vi også en cookie på computer – der gør at vi ikke behøver spørge igen. Den cookies udløber efter ét år – men fornyes løbende ved hvert besøg.

Indhold fra andre sider

Sider fra dette websted kan indeholde indlejret indhold, fx video, billeder etc. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig som præcist som havde du besøgt den side. Det gælder især, men ikke kun, Youtube, Instagram, Facebook etc.

Disse websteder samler data, bruger cookies og 3. parts trackingværktøjer.

Hvor lang tid opbevarer vi data?

Hvis du lægger en kommentar eller giver en anmeldelse af et produkt bliver kommentarer og metadata som navn ikke slettet. Det gør vi for overhovedet at kunne genkende og godkende eventuelle opfølgninger eller svar på kommentarerne.

For brugere der registrerer sig på siden, gemme vi også deres personlige information i deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere og slette deres personlige information. Eventuelle ordrer på brugeren bliver dog ikke slettet. Men koblingen til brugerprofilen bliver slettet. Hjemmesidens administratorer har adgang til og kan redigere i brugerprofiler.

Hvilke rettigheder har du til egne data?

Hvis du har en profil på siden, eller har efterladt kommentarerer, kan du bede om at få en fil med din personlige data, som vi har om dig. Du kan bede om at vi sletter personlig data som vi har. Dette inkluderer ikke data som vi skal opbevare af juridiske, administrative eller sikkerhedsmæssige årsager. Vi skal eks. opbevare data om order 5 år i forhold til bogføringsloven.

Hvor sender vi data hen?

Besøgende der giver kommentarer får automatisk undersøgt deres data af vores automatiske spam service. Det gør vi for at sikre at du ikke spammer vores side.

Besøgende der ikke afgiver ordrer, men lægger varer i kurven, bliver automatisk samlet op vores nyhedsbrevssystem. Det kan du undgå hvis du i din browser vælger IKKE at acceptere cookies. Hvis du bruger siden efter at være blevet advaret om brug af cookies, har du givet samtykke til at vi indsamler disse data.

For kunder der afgiver ordrer deler vi persondata i form af Navn, adresse, telefon, emailadresse, pakketrackinginfo med vores administrative systemer for at kunne gennemføre ordrene. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere.

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det anvendte fragtfirma du har valgt i købsprocessen.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Vi giver ikke dine persondata til tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål som er angivett i politikken. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Vi skal dog sikre os at du har ret til dine data før vi deler dem med dig – så vi ikke uforvarende kommer til at udlevere data til andre end dig selv. Det betyder at du skal bede om at få udleveret dine data ved at skrive til info@naturligyoga.dk – med den SAMME emailadresse som du brugte da du bestilte din vare. Du kan også skrive til

Naturlig Yoga
Avnbøgevej 12
8220 brabrand

Kladeadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Opdateret: 20. maj 2018